Bestil et gratis Hustjek med rapport

Vi tilbyder et gratis Hustjek af huse fra før 1984. Normalpris: Kr. 2.995,- inkl. moms.

Bestil Hustjek med rapport her

Gennemgå huset og spar penge

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at gennemgå huset for skader og utætheder i sommerhalvåret. Blæst, frost, sol og nedbør er hård kost for dit hus. Det er derfor en god idé at benytte sommeren til at reparere vinterens skader og forebygge nye.

Svært at opdage skaderne

En revne i taget kan hurtigt udvikle sig til en fugt- eller vandskade på loftet. En tilstoppet tagrende kan forårsage råd og svamp i det omkringliggende træværk. Og utætheder eller manglende isolering kan føre til dyre varmeregninger og dårligt indeklima.

Men det kan være svært selv at opdage skader på taget, manglende isolering eller råd i træværk. Ved et Hustjek gennemgår vores konsulent husets klimaskærm. Det betyder, at tag, tagrender, træværk, facade, vinduer, døre, hulmursisolering og loftisolering bliver efterset for skader. 

Få en detaljeret Husrapport

I forbindelse med et Hustjek får du en detaljeret rapport, så du har overblik over, hvilke forbedringer og eventuelle reparationer, der bør foretages. Er der behov for udbedring af skader, eller kan du med fordel optimere dit hus, kommer konsulenten med forslag og uforpligtende tilbud. Rapporten viser også, om du kan forbedre husets energimærke, som har stor betydning for din friværdi eller salgsværdi, hvis du skal sælge dit hus.

Brug håndværkerfradraget

Hvis du endnu ikke har udnyttet håndværkerfradraget, er det oplagt at bruge til energiforbedringer. Der gives kun fradrag for arbejdsløn, men da det ofte er den største udgift, når der skal energiforbedres, kan håndværkerfradraget dække en stor del af energiforbedringen og dermed gøre din besparelse endnu større.

BESTIL ET HUSTJEK

Få et overblik over eventuelle fejl og mangler med en detaljeret rapport og vurdering af dit hus. Du får samtidig et tilbud på eventuelle udbedringer, så du har et økonomisk overblik og ved, hvad du bør prioritere.

OBS! Tilbuddet gælder huse fra før 1984 på fastland og brofaste øer.

Bestil dit hustjek

Med et hustjek får du:

Detaljeret husrapport, så du har overblik over, hvilke forbedringer og evt. reparationer, der bør foretages.

Gennemgang af husets vinduer, døre, træværk, facade, tag, tagrender, loft- og hulmursisolering.

Vedligeholdelsestips og tilbud på udbedringer, reparationer og energioptimering af huset.

Bestil Hustjek med rapport her