Få efterset dit hus for varmetab

Få undersøgt, hvor dit hus har utætheder eller dårlig isolering. Varmen siver fra din bolig, men ikke altid fra de steder du tror.

Bestil hustjek med termografi her

Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du sætter en stopper for utæthederne i dit hus. Det kan nærmest være umuligt at se, hvor varmen siver ud, og hvor kulden slipper ind. Hvis du fx. oplever træk fra vinduer og døre, eller der er mørke skjolder på vægge og loft, så er det typiske tegn på, at der er noget galt med risiko for varme tab.

Ved et Hustjek gennemgår en energivejleder husets klimaskærm. Det betyder, at tag, loftisolering, hulmursisolering, vinduer, døre og ydervægge bliver efterset. Energivejlederen vurderer, hvor du kan få den største energibesparelse, samt hvad du bør prioritere først.

I forbindelse med et hustjek udarbejder energivejlederen en rapport over dit hus. Det giver dig et godt overblik over, hvor du med fordel kan optimere huset. Er der behov for udbedring af skader, eller kan du med fordel energioptimere dit hus, kommer energivejlederen med forslag til og uforpligtende tilbud. Rapporten viser også, om du kan forbedre husets energimærke, som har stor betydning for din friværdi eller salgsværdi, hvis du skal sælge dit hus.

Hvis du endnu ikke har udnyttet håndværkerfradraget, så er det nu, du skal slå til. Håndværkerfradraget er oplagt at bruge til energiforbedringer. I de fleste tilfælde er det nemlig arbejdslønnen, der er den største udgift, når der skal energiforbedres. Håndværkerfradraget dækker arbejdslønnen, der dermed gør din besparelse endnu større.

BESTIL ET HUSTJEK

Du kan booke dit hustjek online og vælge den dag samt tidspunkt, der passer dig bedst. Et hustjek er nænsomt at få udført. Der skal ikke brækkes gulve og vægge op for at tjekke isoleringen, i stedet benyttes et termografikamera til at tjekke, om dit hus har varmetab.

 
Bestil dit hustjek her

Med et hustjek får du:

Kendskab til utætheder og dårlig eller manglende isolering

Vedligeholdelsestips og løsningsforslag til energibesparelser

Forslag til de energioptimeringer der giver de bedste besparelser